Home / Amenajarea casei in timpul liber / Amenajarea casei: Copertine Retractabile

Amenajarea casei: Copertine Retractabile

Acum ca a venit primavara si este din ce in ce mai cald afara, ce poate fi mai frumos sa stai in curtea casei sau pe terasa la umbra si sa savurezi o bautura racoritoare sau o bere rece, sa te lasi mangaiat de aerul bland si cald.

copertine retractabileCu gandul ca vara se apropie si caldura isi va face prezenta, este timpul sa aducem un plus de confort prin achizitionarea unei copertine retractabile. In acest sens, in acest articol vom cunoaste cateva aspecte legate de utilitatea copertinelor retractabile si functionalitatea lor.

Copertinele retractabile sunt ideale pentru a asigura umbra si protejarea zonei impotriva razelor daunatoare ale soarelui. Ele au devenit tot mai cautate de oamenii care doresc sa cumpere un sistem de umbrire foarte bun si usor de utilizat. Dintre acestea, cele mai populare modele sunt sistemele de copertine retractabile cu brate, aceste copertine retractabile au in special rolul de a asigura umbra si de a proteja zona de razele daunatoare ale soarelui, insa datorita materialului textil folosit, copertinele retractabile acorda o protectie buna si impotriva ploii. Copertinele retractabile sunt cel mai des utilizate pentru a crea umbra la orice tip de cladire.

Copertinele retractabile sunt compuse din brate din aluminiu, in general de culoarea alba, vopsite electrostatic pentru o durata de viata prelungita, utilizeaza ca sistem de functionare brate retractabile cu arcuri in interior, ce-i asigura flexibilitatea copertinei in momentul retractarii copertinei. De asemenea, suportii ce sustin intreaga copertina sunt din otel inoxidabil si pot fi pozitionati atat pe perete cat si pe tavan, tamburul pe care se strange materialul este compus dintr-un material zincat pentru a preveni ruginirea si in final patarea cu rugina a materialului, mecanismul de actionare a copertinei comercializate, este actionat atat manual cat si electric, cu intrerupator sau telecomanda.

Ca si dimensiuni, copertinele retractabile cu brate pot fi pana la 7 metri lungime cu 3.5 m proiectie, ce asigura un spatiu foarte mare de protectie, in situatia in care lungimea copertinei depaseste 7 m se utilizeaza piese speciale in acest caz si nu micsoreaza rezistenta sau aspectul copertinei. Copertinele retractabile se pot adapta oricarui tip de imobil prin combinatii de suporti de prindere, brate si bare, asigurand pozitionarea copertinei retractabile aproximativ in toate zonele fara a se aduce modificari structurale ale imobilului.

Pentru a achizitiona o astfel de copertina retractabila, va recomand sa intrati pe acest site http://www.scharx.ro/Copertine.html unde veti gasi o gama variata de copertine retractabile precum copertine pentru balcon sau fereastra, copertine retractabile cu brat articulat, copertine pentru terase, rulouri transparente pentru terase si multe alte produse de calitate utile in amenajarea casei dumneavoastra.

Sursa foto: http://www.scharx.ro/Copertine.html

Check Also

alegerea electricianului

Amenajare casa: Alegerea electricianului

Sunt tot mai dese situatiile cand in realizarea sau repararea unor instalatii electrice sunt angrenate …

panouri solare

Amenajare casa: Despre panouri solare.

Aveti o casa si doriti sa o reamenajati cu solutii moderne, fiabile si economice? Printre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *